Articole despre: Imprimare

Pot printa pe tricoul meu?

În general, la Printoteca, nu imprimăm pe produsele aduse de clienți, dar există o excepție importantă pentru designeri și oferim servicii personalizate în acest caz.

Politica de Imprimare Standard:


La Printoteca, ne concentrăm pe furnizarea de servicii de imprimare de înaltă calitate pentru produsele noastre proprii. Avem o gamă diversificată de produse, precum tricouri, hanorace, căni, și multe altele, pe care le oferim spre personalizare. De obicei, nu imprimăm pe produse aduse de clienți, pentru a ne asigura că putem garanta calitatea și durabilitatea produselor noastre.

Excepții pentru Designeri:


Înțelegem că există designeri care doresc să creeze propriile lor produse, fie pentru a-și promova brandul, fie pentru a testa noi designuri. Pentru acești designeri, facem o excepție și oferim servicii personalizate de imprimare. Dacă ești un designer și dorești să aduci propriile tale produse pentru imprimare, te rugăm să ne contactezi în prealabil pentru a discuta detaliile și posibilitățile de colaborare.

Teste de Print:


În cazul designerilor care aduc propriile produse, este posibil să avem nevoie de câteva teste de print înainte de a începe producția în serie. Aceste teste ne ajută să ne asigurăm că designul se potrivește perfect pe produs și că calitatea imprimării este în acord cu standardele noastre ridicate. În urma testelor de print, putem stabili împreună cel mai bun mod de a realiza imprimarea definitivă pentru produsele tale personalizate.

Servicii Personalizate:


De asemenea, oferim servicii personalizate pentru designeri, precum imprimarea de mostre, producție în serie limitată și asistență specializată pentru proiectele de imprimare. Dacă ești interesat de aceste servicii, te încurajăm să ne contactezi pentru a discuta detaliile și a afla cum putem susține proiectul tău creativ.

La Printoteca, avem o politică standard de a nu imprima pe produse aduse de clienți, cu excepția designerilor care colaborează cu noi și pentru care oferim servicii personalizate. Înțelegem importanța creativității și a proiectelor personalizate și suntem bucuroși să colaborăm cu designeri talentați pentru a aduce la viață idei unice. Dacă ești interesat să lucrezi cu noi, te invităm să ne contactezi pentru a discuta detaliile și a începe o frumoasă colaborare creativă. Așteptăm cu nerăbdare să te ajutăm să realizezi proiectele tale personalizate cu succes la Printoteca!

Actualizat în: 26/07/2023

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!