Articole despre: Imprimare

Ce metode de personalizare folositi pentru printul pe tricouri (sau alte tipuri de materiale)?

La Printoteca folosim cele mai moderne metode de personalizare pentru produsele noastre. Sustenabilitatea este esențială în modul nostru de lucru, fie că vorbim de DTG, DTF sau Serigrafie.


DTG (Direct to garment).Printul direct in tesatura reprezinta cea mai populara metoda de personalizare a textilelor. Principalul avantaj este ca nu esti conditionat de o cantitate minima, cernelurile sunt pe baza de apa iar textura materialul este naturala. Materialul printat prin tehnica DTG respira si nu se simte cauciucat.

Metoda de personalizare DTG nu are limita de culori si poate fi aplicata pe materiale inchise sau deschise la culoare.

Dezavantajul acestei metode este ca suprafata pe care se printeaza trebuie sa fie perfect plana si din materiale naturale. Astfel ca anumite pozitionari mai speciale nu se pot realiza sau se realizeaza foarte greu.


DTF (Direct to foil)DTF-ul este o metoda noua de personalizare care combina flexibilitatea personalizarii cu DTG (cantitate, culori) cu aplicarea ei aproape oriunde pe materialul textil. Pentru cantitati mari discounturile sunt mai generoase deoarece se printeaza pe o folie care ulterior se aplica pe material.

Textura este un pic mai sintetica dar mult mai ok decat in cazul foliei de termotransfer clasica.


SublimareLa Printoteca sublimarea se foloseste pe produse promotionale de tipul: cani, carcase de telefon etc.


BroderieBroderia automata se realizeaza pe aproape toate produsele noastre. Recomandam totusi realizarea broderiei pe produse din bumbac mai groase sau produse din poliester reciclat. Timpul de livrare poate fi mai lung, fiind condiționat de digitalizarea graficii într-un fișier de lucru special pentru broderie.

SerigrafieSerigrafia este o metoda de personalizare care obtine un raport pret/calitate foarte bun. Este recomandat pentru cantitati de peste 50 de bucati din acelasi model de grafica. Timpul de livrare este mai lung decât în cazul altor metode de imprimare, fiind condiționat de pregatirea sitelor serigrafice și realizarea întregului volum.

Actualizat în: 10/07/2023

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!