Articole despre: Produse

Pot cumpăra produse blank (nepersonalizate)?

Dacă te-ai întrebat dacă poți cumpăra produse nedecorate (blank) de la Printoteca, răspunsul este da! Cu toate acestea, în conformitate cu politica Stanley Stella, nu permitem vânzarea produselor nedecorate (blank) direct către clienți. În schimb, la Printoteca, oferim opțiuni de personalizare care includ adăugarea unei etichete interioare personalizate pe produsul blank.

Politica Stanley Stella:
Stanley Stella este unul dintre furnizorii noștri de încredere pentru produse de înaltă calitate. În conformitate cu politica lor, nu permitem vânzarea produselor nedecorate către clienți. Aceasta se datorează dorinței lor de a promova și proteja valorile lor de sustenabilitate și etică în ceea ce privește producția și distribuția produselor.

Dacă dorești să cumperi un produs nedecorat trimite-ne un email la hello@printoteca.ro cu modelul/modelele. Vom configura manual o comanda doar cu eticheta interioara aplicată cu brandul Printoteca. Costul pe care îl vei plăti va fi de produs blank afișat pe site, fără costuri suplimentare de decorare.

În cazul în care ești decorator de textile, indiferent de tehnică, trimite-ne un email la hello@printoteca.ro cu detalii despre proiectul tău și hai să discutăm.

Actualizat în: 10/07/2023

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!