Articole despre: Produse

Cum se simte textura printului digital în țesătură (DTG)?

Printul digital direct pe textile reprezintă o metodă modernă și eficientă de imprimare a designurilor direct pe materialul textil, cu ajutorul unei imprimante industriale. Această tehnică oferă numeroase avantaje, inclusiv culori vibrante, detalii precise și posibilitatea de personalizare incepând de la o bucată.

Imprimarea pe textile albe:


Când optezi pentru textile albe, imprimarea se realizează prin colorarea fibrelor textile cu cerneala CMYK, pătrunzând în mod direct în structura fibrelor. Acest proces permite cernelei să preia textura materialului, oferind astfel un aspect natural și un nivel înalt de detalii. Rezultatul este un print cu culori vii și un aspect final deosebit.

Imprimarea pe textile închise la culoare:


În cazul textilelor închise la culoare, este important să ai în vedere că procesul de imprimare va avea o textură diferită și va implica aplicarea unui strat suplimentar de cerneală. Acest strat de bază de cerneală albă este necesar pentru a asigura contrastul și claritatea culorilor într-un mediu în care nu este suficientă imprimarea directă în format CMYK. Stratul de cerneală albă se aplică în prealabil, permițând astfel culorilor vii să iasă în evidență și să obțină o acuratețe maximă în design.

Beneficiile tehnicii printului digital direct pe textile:Personalizare: Tehnica printului direct pe textile permite personalizarea facilă a produselor, permițându-ți să creezi designuri unice și să transmiți mesaje speciale.
Culori vibrante: Cu ajutorul cernelei CMYK și a stratului de bază de cerneală albă, designurile tale vor fi redate cu culori intense și vii.
Detalii precise: Imprimarea directă pe textile oferă detalii precise și o rezoluție înaltă, permițându-ți să redai cu exactitate designurile complexe.
Durabilitate: Cernelurile utilizate în procesul de printare directă pe textile sunt rezistente și durabile, asigurându-ți că designul tău va rezista în timp.

Printul digital direct pe textile este o tehnologie inovatoare care deschide noi posibilități în lumea designului și personalizării textilelor. Atunci când alegi textile albe, cerneala CMYK pătrunde în fibra textilă, preluând textura acesteia și oferind rezultate remarcabile. În cazul textilelor închise la culoare, stratul de cerneală albă asigură contrastul și claritatea culorilor, obținându-se un efect vizual impresionant. Fie că dorești să creezi tricouri personalizate, accesorii sau alte articole textile, tehnica printului digital direct pe textile te va ajuta să obții designuri unice și de impact.

Actualizat în: 10/07/2023

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!