Articole despre: Imprimare

De ce arată designul meu diferit față de ce am intenționat?

Există unele tipuri de designuri pentru imprimarea directă pe articole vestimentare care pot avea un rezultat diferit față de cel așteptat. Acest lucru se datorează utilizării unui strat de bază alb în cazul articolelor care nu sunt albe. Stratul de bază alb este o combinație de culoarea albă și culoarea pe care ai adăugat-o în designul tău.

Ce este stratul de bază alb și de ce îl utilizăm?Când imprimați pe articole vestimentare colorate sau închise la culoare, se utilizează un strat de bază alb. Stratul de bază este o combinație între culoarea dorită și alb. Stratul de bază anulează culoarea închisă sau intensă a articolului vestimentar, permițând culorii designului să se evidențieze.

Citește și:

Cum se simte textura printului digital în țesătură (DTG)?

Ce tipuri de designuri ar trebui să evit?Acestea sunt două dintre cele mai comune tipuri de design care pot avea un rezultat diferit față de cel așteptat:

Designuri semi-transparente
Evită să folosești umbre și efecte de estompare sau orice altceva care este semi-transparent în designurile tale, deoarece pot avea rezultate neașteptate. Din cauza stratului de bază alb, părțile semi-transparente pot arăta foarte palide, granulate și decolorate pe articolele vestimentare de culori intense sau închise.

Articole vestimentare negre cu un design negru
Evită designurile negre pe articolele vestimentare negre, deoarece nu vor avea un efect negru lucios așa cum te-ai aștepta. Din cauza stratului de bază alb, designul va avea o nuanță spre gri sau va părea decolorat.

Actualizat în: 10/07/2023

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!