Articole despre: Printoteca Marketplace

Ce avantaje îmi oferă noua platformă comparativ cu cea veche?

Noua platformă vine cu o serie de îmbunătățiri, inclusiv posibilitatea de a edita produsele după creare, o gamă mai largă de culori și produse actualizate, o interfață mai ușor de utilizat și multe alte funcționalități care îți vor simplifica gestionarea magazinului online.

1. Personalizare față-verso. Adăugare etichetă interioară printată sau transfer termic (DTF)



Profiți la maximum de configuratorul de produs care nu te mai limitează la personalizarea pe o singură față. De asemenea, acum poți adăuga o etichetă interioară cu brandul tău.

2. Editează produsele chiar și după ce au fost generate.



Te-ai răzgândit și vrei designul mai mic? Sau poate vrei să incerci pocket? Acum este posibil să editezi produsele deja create și publicate în Printoteca Marketplace. Redimensionează, schimbă culori sau generează o versiune nouă plecând de la designuri mai vechi.

3. Setează-ți prețul de vânzare.



Acum vinzi la ce preț dorești și încasezi comisionul complet (află aici mai multe detalii despre comision). Iți poți face diferite strategii de preț în timp real.

4. Extinde-te multi-channel!



Vrei să vinzi doar unele produse pe Marketplace și restul pe siteul tău Shopify? Acum se poate, este suficient sa faci un produs vizibil pe o platformă și să il dezactivezi de pe cealaltă.

Actualizat în: 29/05/2024

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!