Articole despre: Vinde cu noi

Regulament Printoteca Marketplace

Acest regulament completează Termenii și condițiile de utilizare Printoteca Marketplace și Sellers Guide și se referă în mod specific la conținutul pe care îl poți încărca în magazinul tău de pe site-ul Printoteca. A doua parte a regulamentului include criteriile de selecție pentru vendori.

Conținutul tău din Marketplace
Odată aprobat contul de vendor, toate produsele create se aprobă automat. Dacă în urma verificărilor periodice constatăm încălcări ale prezentului regulament, contul tău de vendor va fi suspendat, așa că te încurajăm să fii responsabil când adaugi produse noi și să ceri feed-back pe hello@printoteca.ro atunci când nu ești sigur că ceea ce încarci este ok.

Calitatea graficii: în mod obligatoriu trebuie să încarci fișiere cu o rezoluție de 300 dpi la scara 1:1, mod RGB și cu fundal transparent. Produsele generate cu grafică care nu respectă aceste standarde sunt neconforme și duc la suspendarea contului.
Grafica respectă politica Anti Fake & Hate
Grafica este originală, creată de vendor. Printoteca Marketplace nu comercializează conținut de pe platformele de stock images.
Dacă grafica este generată cu AI, aceasta respectă politica specifică și descrierea produselor menționează explicit că designul este realizat cu AI.
Designul produselor trebuie să includă un conținut vizual elaborat, să transmită un mesaj. Reproducere printr-un simplu typo a unor mesaje funny, glume cunoscute, nu va fi agreată.
Ai responsabilitatea de a încărca un număr moderat de produse pentru a asigura varietatea și vizibilitatea tuturor vânzătorilor în marketplace, evitând încărcarea excesivă. Practicile de tip flood vor duce la suspendarea contului.
Nu duplica produse.
Selectează maxim 5 culori pentru un produs și asigură-te că grafica încărcată este compatibilă cu fundalul cromatic al produsului. Nu încărca grafică albă pe produse albe, neagră pe produse negre, roșie pe produse roșii s.a.m.d.
Nu încărca imagini scanate neprelucrate sau fotografii personale fără conținut artistic. Grafica în format dreptunghiular nu este potrivită pentru printul pe textil și evităm acest tip de format.
Încurajăm testarea tehnologiei de print DTG înainte de a deschide un magazin online, pentru a asigura compatibilitatea graficii cu metodele de printare.

Este normal să ai preferințe personale când vine vorba de grafică și ca ele să nu corespundă politicii noastre. Oferim alternativa să vinzi pe Etsy sau pe o platformă de e-commerce proprie în sistem print on demand. În acest caz, este necesar să respecți doar politica anti Fake & Hate.


Aprobarea contului tău de vendor

Accesul în Printoteca Marketplace este condiționat de o evaluare inițială. Procesul de evaluare este destinat să asigure calitatea și coerența artistică a produselor oferite, pentru beneficiul comun al atât al platformei, cât și al creatorilor. Dacă nu îți validăm contul nu înseamnă că nu ne place grafica ta sau proiectul pe care îl promovezi, ci doar că, din experiența noastră, nu e compatibilă pentru un #printbun.

La ce ne uităm când facem evaluarea:
Existența unui portofoliu, mai precis a experienței în design. Ne dorim produse de înaltă calitate în Marketplace, așa că o grafică lucrată la standarde corecte e foarte importantă
Capacitatea de a crea grafică pentru print pe produse specifice: ceea ce arată bine pe un art print nu arată neapărat cool și pe un tricou și invers.
Existența unui stil, a unui mesaj, o coerență în conținut
Dacă faci merch pentru o trupă sau o afacere, e important ca în shop să nu existe doar produse cu logo-ul tău

Actualizat în: 19/04/2024

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!