Articole despre: Printoteca Marketplace

Cum îmi pot transfera produsele de pe vechea platformă pe cea nouă?

Va trebui să recreezi manual produsele pe noua platformă. Procesul este mult simplificat. După ce ți-ai făcut cont urmează pașii de mai jos:

1. Urcă designurile noi



Din contul tău accesează meniul Produsele mele și apasă pe "Adaugă un design nou"



Poți repeta pasul acesta până ce ai toate designurile urcate. Asigură-te că urci fișiere optimizate la 300dpi RGB. Dacă fișierul este ok îți va fi mult mai rapid să creezi produsele noi.

2. Aplică designul pe produse



Pentru ca Printoteca Marketplace este acum un canal de vânzare, în listă vor apărea toate produsele disponibile pentru print-on-demand. Nu toate produsele afișate sunt disponibile pentru Marketplace

Caută produsele care au marcajul "Disponibil pentru marketplace"




Dă click pe produs și se va deschide pagina lui de configurare împreună cu designul deja aplicat. Setezi poziția și dimensiunea designului, setezi prețul de vânzare și apeși pe "Creați un Produs"



Va trebui să specifici culorile pe care vrei să le comercializezi în Marketplace



Poți selecta produsul pe care vrei să vinzi și navigând prin catalogul de produse cu filtrul "Marketplace: Produse de bază" activ.

3. Setează produsul tău ca fiind vizibil



Pentru a vinde produsul în Marketplace, schimbă-i numele dacă vrei, double check pe prețul de vânzare și nu uita să îl setezi ca fiind vizibil. Toate aceste setări le faci din meniul "Setări Marketplace"



Dacă întâmpini orice fel de probleme, te rugăm să ne contactezi imediat. Suntem aici să te ajutăm și să ne asigurăm că tranziția ta către noua platformă este cât mai lină posibil.

Actualizat în: 29/05/2024

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!