Articole despre: Printoteca Marketplace

Ce este Printoteca Marketplace?

Printoteca Marketplace este o platformă gratuită care conectează artiști și designeri cu clienți interesați de produse personalizate. Utilizatorii pot crea și vinde tricouri, hanorace, accesorii și alte articole personalizate direct pe marketplace. Printoteca se ocupă de producție, ambalare și livrare, astfel încât creatorii să se poată concentra pe design și marketing. Marketplace-ul oferă suport pentru diverse tipuri de personalizare, inclusiv imprimare directă pe textile, transfer termic și broderie.

Avantajul acestei platforme este că nu ai nevoie de firmă, ci poți vinde ca persoană fizică, fără să investești într-un site propriu sau în stocuri de produse. Pe Printoteca Marketplace poți vinde produsele la un preț setat de tine iar fiecare vânzare îți generează un comision.

Pe Printoteca Marketplace poți vinde doar o selecție predefinită de produse și culori. De asemenea trebuie să ții cont că platforma este curatoriată iar înainte de a îți deschide un cont trebuie să îndeplinești condițiile specificate în pagina "Setări Marketplace"

Produsele vândute în Printoteca Marketplace sunt ambalate și livrate sub brandul Printoteca.

Actualizat în: 29/05/2024

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!