Articole despre: Termeni / Politici / Retururi

Retur produs 30 de zile

Politica Noastră de Returnare



Fiecare articol pe care îl comanzi de la Printoteca.ro este imprimat special pentru tine, la cerere. Asta ne diferențiază de alte magazine online. Returnările nu sunt puse înapoi pe rafturile noastre deoarece nu le putem revinde. Totuși, dorim să te asiguri că ești 100% mulțumit de comanda ta. De aceea, ne bazăm pe o politică de returnare corectă.

Politica de returnare se adresează persoanelor fizice care plasează comenzile online pe printoteca.ro și care nu fac parte din grupurile de clienți Print On Demand

Garantia de Returnare în 30 de Zile



Poți returna produsul în termen de 30 de zile de la data primirii în anumite condiții. Ca furnizor print-on-demand, îți oferim următoarele opțiuni de returnare:

Schimb cu un alt produs.
Schimb cu un voucher. Acesta poate fi folosit la următoarea comandă.

Fiind un produs personalizat, nu se returnează contravaloarea comenzii. Un produs poate fi returnat o singură dată, per comandă.

Pentru a te încadra în politica de retur, produsul nu trebuie să fie purtat sau să aibă urme de farduri, deodorant, pete sau mirosuri ce nu provin din procesul normal de imprimare.

Returnări Ușoare



Intră în contul tău de pe printoteca.ro, alege comanda pentru care vrei să returnezi.

Selectează produsele pe care vrei să le returnezi și trimite-ne mesaj cu motivul returului.

Returnarea ta este, de obicei, procesată în termen de 7 zile lucrătoare.

Returnarea se face doar prin intermediul formularului de retur prezent în pagina comenzii. Nu se acceptă solicitări de returnare prin telefon, email sau alte canale de mesagerie. Nu returna un produs înainte de aprobarea returului!

Cine suportă costurile de returnare?



Toate taxele tur-retur vor fi suportate de client.

Noi preferam returul prin EasyBox folosind acest link Retur Easybox . Se va genera un QR code și este suficient să lași coletul in locker, fără să printezi niciun AWB. Colegii noștri vor emite o factură care poate fi achitată doar cu cardul înainte de expedierea produsului înlocuit.

Daca vrei să alegi o altă metodă de returnare te rog sa ne precizezi înainte de a trimite coletul. Te rugăm să contactezi întotdeauna echipa noastră înainte de a returna ceva. În multe cazuri, găsim o soluție care evită trimiterea inutilă de pachete în ambele direcții. Este în beneficiul timpului tău și al mediului!

Ce se întâmplă cu produsele returnate?



Fiecare articol pe care îl comanzi de la noi este unic. Cu toate acestea, produsele returnate nu ajung la gunoi.

Donație: Printoteca va articole noi returnate pentru scopuri caritabile, de exemplu, asociațiilor sau familiilor nevoiașe.
Reciclare și prelucrare ulterioară: Dacă conținutul grafic sau starea produsului nu permite donarea, predăm unei companii de reciclare. Aceste articole sunt, de cele mai multe ori, reutilizate.

Notă Legală
Garantia noastră de satisfacție există în plus față de drepturile tale legale, incluzând dreptul de retragere și revendicările de garanție. Poți găsi mai multe informații în Termenii și Condițiile noastre.

Actualizat în: 12/02/2024

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!