Articole despre: Termeni / Politici / Retururi

Politica No Fake & No Hate

Reguli generale pentru continutPrin adaugarea de continut pe website-ul Printoteca, confirmi ca materialele incarcate nu incalca nicio prevedere legala sau drepturi ale unui tert precum drepturile de autor, protectia marcilor comerciale sau drepturi ale persoanelor si ca ai citit si esti de acord cu Regulile de continut impuse de Printoteca. Ne rezervam dreptul de a-ti suspenda sau inchide contul si de a nu da curs comenzilor plasate daca nu respecta regulile mentionate mai jos.

Te rugam sa verifici statutul legal al materialelor incarcate. Daca ai suspiciuni cu privire la acordul de a le utiliza, ia legatura cu autorul sau proprietarul pentru a obtine aprobarea.

Prin incarcarea de continut, esti de acord ca:Detii dreptul legal de a il utilza
Nu imprimi materiale promotionale neoficiale: nume, logo-uri, imagini sau alte elemente de proprietate intelectuala ale grupurilor muzicale sau ale unor artisti muzicali, echipe sportive, cluburi si organizatii sau personaje, imagini, actori din desene animate, carti de benzi desenate, filme, spectacole de televiziune etc.
Nu folosesti fara a avea dreptul: marci comerciale, nume sau logo-uri ale unor companii
Nu imprimi fotografii, caricaturi sau oricare alt material grafic infatisand persoane publice. Faptul ca ai realizat o fotografie cu o persoana publica nu iti ofera dreptul de a realiza produse imprimate cu respectivele imagini, chiar daca editezi/alterezi imaginea.
Nu promovezi discursul instigator la ura, discriminarea sau oricare alt tip de continut care ar putea afecta demnitatea unui tert.
Intelegi ca actionam conform solicitarii tale si nu avem obligatia de a verifica sau de confirma ilegalitatea continutului pe care il incarci si esti direct responsabil de orice conflict generat de acesta.
Accepti sa suporti orice cheltuiala generata de utilizarea de continut ilegal de catre tine pe platfoma de vanzari Printoteca.

Materialele grafice despre care suspectam ca incalca prevederile legale, incluzand, dar fara a se limita la, defaimare, incalcarea drepturilor de autor, incalcarea drepturilor de proprietate comerciala, vor fi respinse imediat fara avertisment si nu vor fi imprimate. Daca designul sau textul tau sunt indepartate si ai motive sa crezi ca este o eroare, te rugam sa ne trimiti un e-mail pentru a lamuri situatia la hello@printoteca.ro incluzand dovada de detinere a drepturilor, acordul de utilizare a continutului sau oricare alta dovada a statutului de legalitate.

Actualizat în: 10/07/2023

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!