Articole despre: Termeni / Politici / Retururi

Modalități de retur

La Printoteca, ne dorim ca fiecare client să fie complet mulțumit de produsele noastre.** În cazul în care un retur este aprobat**, oferim diferite opțiuni pentru a face procesul de returnare cât mai simplu și convenabil pentru tine. Mai, îți vom prezenta modalitățile de retur disponibile la Printoteca și detaliile asociate.

Retur la Easybox:


Dacă preferi să returnezi produsul prin intermediul unui Easybox, ai această opțiune la dispoziție. Trebuie doar să ne informezi că dorești să returnezi produsul și să accesezi acest link urmând a completa numărul comenzii și datele date personale. Împachetează produsul în mod corespunzător și depune-l în Easybox. Asigură-te că ai primit confirmarea returului și urmărește starea acestuia pentru a te asigura că a ajuns în siguranță la noi.

Retur prin curier:


În cazul în care preferi să returnezi produsul prin intermediul unei companii de curierat, ai această opțiune disponibilă. Contactează echipa noastră de asistență pentru a obține toate detaliile necesare pentru a iniția returul prin curier. Te rugăm să ai în vedere că, în cazul returului prin curier, taxele de transport dus-întors vor fi suportate de către client, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

Predare personală la sediul Printoteca:


În cazul în care te afli în proximitatea sediului nostru, poți opta pentru predarea personală a produsului returnat. Te rugăm să ne contactezi în prealabil pentru a programa o preluare și a ne asigura că suntem pregătiți să primim produsul. Vei primi toate detaliile necesare pentru predarea personală și te vom ghida în procesul de returnare.

Important de menționat:Asigură-te că respecti termenii și condițiile noastre de returnare și că produsul se află în stare originală, neutilizat și în ambalajul său original.
În cazul în care returul este aprobat, vom emite rambursarea sau vom înlocui produsul în cel mai scurt timp posibil, în conformitate cu politicile noastre de retur.

La Printoteca, ne dorim ca experiența ta să fie una plăcută și fără complicații. În cazul în care returul este aprobat, oferim mai multe opțiuni pentru a face procesul de returnare cât mai convenabil pentru tine. Poți opta pentru retur la Easybox, prin intermediul unei companii de curierat sau poți efectua predarea personală la sediul nostru. Asigură-te că respecți termenii și condițiile noastre de returnare și vom face tot posibilul pentru a rezolva rapid și eficient solicitarea ta de retur.

Actualizat în: 10/07/2023

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!