Articole despre: Termeni / Politici / Retururi

Pot returna un produs personalizat la Printoteca?

La Printoteca, suntem dedicați furnizării de produse personalizate de înaltă calitate, create special pentru tine. Având în vedere natura personalizată a produselor noastre, este important să înțelegi politica noastră de retur. În general, acceptăm retururi doar în cazul în care imprimarea este defectuoasă din vina noastră. Dorim să ne asigurăm că ești mulțumit de produsul tău și suntem pregătiți să rezolvăm orice problemă în cazul unei imprimări defectuoase.

Procesul de comandă și personalizare:


La Printoteca, producem fiecare comandă personalizată la cerere, în funcție de specificațiile și designul furnizate de tine. Deoarece produsele noastre sunt create special pentru tine, nu putem accepta retururi simple în cazul în care nu ești mulțumit de designul sau culoarea aleasă după finalizarea comenzii.

Retururi în caz de imprimare defectuoasă:


Cu toate acestea, înțelegem că pot apărea situații în care imprimarea prezintă probleme sau este defectuoasă din vina noastră. Dacă constați o problemă legată de calitatea imprimării, te rugăm să ne contactezi în termen de 5 zile de la primirea produsului.

Pentru a iniția un proces de retur, te rugăm să ne furnizezi informații și imagini relevante care să evidențieze defecțiunea/imperfecțiunea imprimării. Vom analiza cu atenție solicitarea ta și vom lua măsurile necesare pentru a remedia problema.

Politica de retur:Imprimarea defectuoasă: Dacă imprimarea prezintă defecte din vina noastră, vom remedia situația. În funcție de gravitatea problemei, vom oferi opțiuni precum re-imprimarea produsului sau rambursarea sumei plătite.
Verificarea detaliilor: Este responsabilitatea ta să verifici cu atenție detaliile și designul furnizate înainte de a finaliza comanda. Printoteca nu poate fi făcută responsabilă pentru erori sau neconcordanțe care provin din informațiile furnizate de tine.
Informarea timpurie: Este important să ne informezi în termen de 5 zile de la primirea produsului în cazul în care există o problemă legată de imprimare. Solicitările de retur primite după acest termen nu vor putea fi luate în considerare.

Dacă ai orice nelămuriri sau dorești să inițiezi un proces de retur din cauza unei imprimări defectuoase, te rugăm să ne contactezi prin intermediul metodelor de comunicare disponibile pe site-ul nostru. Echipa noastră de asistență va fi bucuroasă să te ajute și să găsească o soluție adecvată.

Politica de retur a produselor personalizate în Printoteca este concepută pentru a te asigura de satisfacție și a ne asuma responsabilitatea pentru eventualele probleme legate de imprimare. Suntem aici pentru a rezolva orice defecțiune a imprimării din vina noastră. Te încurajăm să ne contactezi în cel mai scurt timp posibil în cazul în care întâmpini astfel de probleme, astfel încât să putem remedia situația cât mai eficient posibil.

Actualizat în: 10/07/2023

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!