Articole despre: Livrare / Ambalare

Când ar putea fi gata comanda mea? Timpul de procesare al comenzii.

Timpul de livrare la Printoteca poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv locația de livrare, modalitatea de expediere selectată și tipul de produs comandat. Printoteca își propune să livreze comenzile cât mai rapid posibil, iar peste 80% din comenzile primite sunt gata in două zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

Deși ne străduim să avem toate produsele noastre în stoc, există cazuri în care un anumit produs poate să nu fie disponibil imediat. Acest lucru poate fi cauzat de cererea ridicată pentru acel produs sau de procesele de fabricație complexe necesare pentru a produce acel produs specific. În astfel de situații, timpul estimat de procesare și livrare poate fi mai lung, în general între 7 și 12 zile lucrătoare.

La Printoteca toate produsele se realizează le cerere (on demand) si de aceea este important să ții cont de faptul că acesta este doar un termen estimat și pot exista circumstanțe excepționale care pot influența timpul de livrare, cum ar fi vârfurile de sezon, condițiile meteo nefavorabile sau întârzierile din partea serviciului de curierat.

Pentru a obține informații mai precise și actualizate despre timpul de livrare pentru o comandă specifică, accesează contul tau de pe printoteca.ro și verifică secțiunea "Istoric comenzi". Dacă comanda ta are starea "Expediat" atunci vei gasi un numar de urmarire pe care il poti verifica pe siteul curierului si cu care poti monitoriza livrarea.

Dacă ai o comandă urgentă sau întâmpini întârzieri neobișnuite în livrare, contactează serviciul de asistență Printoteca pentru informații suplimentare.

Actualizat în: 10/07/2023

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!