Articole despre: Comenzi & Livrări

Dacă aleg ridicare de la sediu, poate ridica altcineva coletul în locul meu?

Dacă ai ales opțiunea de livrare "Ridicare personală de la Printoteca" și dorești să trimiți pe altcineva să ridice coletul în locul tău, iată câteva aspecte importante de care trebuie să ții cont. Ne dorim să ne asigurăm că procesul de ridicare a coletului decurge fără probleme și în conformitate cu procedurile noastre interne.

Accesul în sediul Printoteca:
Persoana care ridică comanda trebuie să intre în sediul Printoteca prin zona de recepție. Te rugăm să reții că nu acceptăm metode de ridicare tip "Uber, Bolt" sau alte servicii asemănătoare, chiar dacă acestea ajung în curtea noastră. Accesul la colet se face exclusiv prin recepție.

Comunicarea numelui și numărului comenzii:
Persoana care ridică comanda trebuie să comunice la recepție numele tău (clientului) și numărul comenzii asociate coletului. Aceste informații sunt necesare pentru a confirma identitatea și a asigura că coletul ajunge la destinatarul corect. Te rugăm să informezi persoana desemnată cu ridicarea coletului despre aceste cerințe.

Orarul de ridicare:

Ridicarea coletelor se poate face între orele 11:00 și 17:00, dacă nu se specifică altfel în orarul afișat pe pagina noastră de contact. Asigură-te că persoana desemnată cunoaște acest interval orar și poate să se prezinte în acest interval pentru a ridica coletul în locul tău.

Recomandare pentru servicii de curierat door-to-door:


Pentru a evita neplăceri și a facilita procesul de livrare, îți recomandăm să apelezi la servicii de curierat door-to-door, precum Glovo, Sinapseria, BeeFast, și altele. Aceste servicii îți vor oferi posibilitatea de a trimite un curier direct la adresa ta pentru a prelua coletul și a-l livra în siguranță la destinație.

La Printoteca, ne dorim să asigurăm o experiență plăcută și eficientă pentru clienții noștri. Dacă dorești să trimiți pe altcineva să ridice coletul în locul tău, te rugăm să urmezi instrucțiunile prezentate mai sus. Asigură-te că persoana desemnată respectă cerințele noastre de acces și comunicare a informațiilor necesare. În plus, ia în considerare utilizarea serviciilor de curierat door-to-door pentru o livrare directă la adresa ta. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să ne contactezi, iar echipa noastră de asistență va fi bucuroasă să te ajute.

Actualizat în: 10/07/2023

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!