Articole despre: Configurarea magazinului tău

Adaugă etichete DTG sau DTF hainelor tale

Ghidul următor îți arată pas cu pas cum sa îți creezi și să îți configurezi propriul brand și să îți personalizezi produsele cu eticheta interioară.

Crearea unui brand îți activează opțiunea de a trimite packing slip-uri personalizate clienților tăi care vor fi incluse în colete complet gratuit!

Pasul 1 - Crearea unui profil de Brand



Pentru a crea un brand, autentifică-te în contul tău și accesează secțiunea Branduri. Apoi dă click pe Adaugă un brand nou

Pasul 2 - Urcă-ți fișierele pentru etichete



Din sub-meniul "Etichete" apasă upload și încarcă eticheta/etichetele. Poți adăuga câte una sau în bloc selectând mai multe fișiere o dată. Poți înclusiv să faci drag&drop. Pentru a fi mai intuitiv ulterior, îți recomandăm să redenumești etichetele. De exemplu Logo tricouri deschise la culoare și Logo tricouri închise



Vom imprima etichetele la o dimensiune maximă de 10x10cm așadar îți recomandăm să încarci fișierele la această dimensiune (300dpi, PNG RGB)

Adaugă etichetele produselor tale



În pagina de configurare a produsului, o dată configurat brand-ul, va apărea opțiunea de a adăuga o etichetă produsului tău. Nu există preview al etichetei așa că e important să fie denumită corect. Prețul se adaugă automat la prețul final deci va trebui să îți recalculezi și prețul de vânzare.

Salvează modificările înainte de a exporta produsul către magazinul tău.

Actualizat în: 25/05/2024

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!