Articole despre: Configurarea magazinului tău

Creează și Exportă Produse Noi

Află cum să creezi produse și să le publici în magazinul tău conectat. Soluția noastră se integrează simplu cu Etsy, Shopify și WooCommerce. Pentru alte platforme te rugăm să ai în vedere că va trebui să parcurgi și informațiile despre API-ul Printoteca.

Pe măsură ce te aventurezi în lumea captivantă a print-on-demand cu Printoteca, unul dintre lucrurile esențiale pe care va trebui să le știi este cum să creezi și să exporti produse noi direct în magazinul tău conectat. Asta înseamnă că te poți concentra pe ceea ce faci cel mai bine - creând și vânzând designurile tale unice.

Pasul 1: Creează un produs nou



Mai întâi, găsește un produs care îți place în catalogul nostru și deschide pagina produsului pentru a începe personalizarea.

Vezi Produsele

Pentru a începe personalizarea noului tău produs, încarcă designul tău în designerul de produs folosind butonul "Încarcă Imagine".

Incarcă imaginea

Apoi, poziționează și scalează designul în zona de printare așa cum ți-ar plăcea să fie imprimat.

Plasează si redimensionează

Apasă săgeata dreaptă pentru a găsi mai multe opțiuni de personalizare, cum ar fi dimensiunea, rotația, alinierea și altele. Aceste stiluri vor fi salvate la design și nu vor putea fi editate după ce ai exportat produsul.

Ai în vedere că pentru rezultate de print optime trebuie să încarci fișierul la o rezoluție de 300 DPI, mod, RGB și, de preferat, scara 1:1. Pentru a prelua textura produsului ca fundal, imaginea ta trebuie să aibă fundal transparent. Recomandăm formatul PNG.

Odată ce ești mulțumit de machetă, fă clic pe "Creează Produs" pentru a salva acest design.

Create product

Pasul 2: Exportă în magazinul tău conectat



În continuare, trebuie să facem acest produs disponibil în magazinul tău.

Vei fi direcționat automat către produsul pe care tocmai l-ai făcut (sau, dacă te întorci mai târziu, mergi la /my-designs și fă clic pe cele trei linii, "Gestionează", pe designul pe care alegi să-l exporți).

Odată ce poți vedea produsul tău cu designul, fă clic pe cele trei linii și pe butonul "Exportă" pentru a începe transferul acestui produs în magazinul tău.


Exporta produsul

Pe partea stângă, alege care mockup ți-ar plăcea să folosești în magazinul tău. Orice selectezi va fi încărcat în toate culorile pe care le adaugi în pasul următor.




Introdu un nume pentru produsul tău. Acesta va deveni și titlul în magazinul tău, așa că s-ar putea să dorești să incluzi cuvinte cheie!

În continuare, verifică descrierea. Am completat automat unele informații de bază despre produs, dar nu ezita să adaugi la acestea sau să rescrii în tonul mărcii tale.

Introdu prețul de revânzare și verifică marja de profit de mai jos, având ca țintă o marjă de profit de 50-100% (de exemplu, dacă tricoul tău imprimat costă 85 lei, ar trebui să-l vinzi în intervalul 130-170 lei). Stabilirea prețului final de vânzare e o etapă ce ține de strategia ta de marketing.

Căsuța Publicat va determina dacă produsul tău este publicat ca un produs activ sau ca un draft.

În continuare, să adăugăm variațiile de culoare și mărime pentru export.
Selectează o culoare pe care vrei să o adaugi, de exemplu alb, apoi fă clic pe pictograma de deasupra meniului derulant cu lista de culori pentru a adăuga toate variantele opțiunii curente. Ai în vedere să alegi culori compatibile cu grafica ta și oferă vizibilitate și contrast. Evită suprapunerile de tip print alb pe alb, negru pe negru, sau nuanțe foarte asemănătoare.




Pentru a adăuga mai multe culori, selectează o altă culoare din meniul derulant sau din eșantioane și fă clic pe butonul „Adaugă toate variantele” de deasupra câmpului Culoare. Repetă pentru fiecare culoare până le-ai adăugat pe toate.

Toate variantele pe care ai ales să le oferi vor fi listate în câmpul Variante pentru Export.

Ai în vedere că că poți selecta până la 100 de variante pentru export, din cauza limitărilor impuse de anumite platforme online. Totuși, acest lucru nu este o problemă majoră, deoarece ajută la menținerea vitezei magazinului tău și facilitează procesul decizional al clienților tăi.

Odată ce ai adăugat toate opțiunile pe care dorești să le exporți, selectează magazinul tău din meniul derulant (dacă ai mai multe magazine conectate), și apoi selectează „Exportă către...”

Actualizat în: 25/05/2024

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!