Cum trebuie să fie grafica pe care o încarc în configurator?

Creat de Sabina Hondru, Modificat la Tue, 12 Apr 2022 la 02:53 PM de Sabina Hondru

Prin incarcarea de materiale grafice pe website-ul Printoteca, confirmi ca ai verificat documentele si ca esti in totalitate responsabil pentru calitatea si continutul lor.

  • Pentru o calitate optima de print fisierul trebuie sa fie scalat, sa aiba 300 DPI si modul de culoare RGB.
  • NU vom realiza modificari continutului incarcat
  • Fundalul designului incarcat va fi printat de la sine asa cum l-ai incarcat, Daca doresti ca grafica ta sa fie imprimata fara fundal, trebuie sa o incarci cu fundal transparent.
  • Nu suntem responsabili de eventualele erori generate de utilizarea configuratorului de produse, fiind responsabilitatea ta de a-ti verifica continutul inainte de incarcare si validare. De asemenea, vei primi o copie a comenzii tale in e-mailul de solocitatre de comanda- daca observi erori in grafica incarcata ne poti contacta pentru trimiterea unui nou fisier grafic pana la momentul in care primesti mailul de confirmare a comenzii. Ulterior e-mailului de confirmare a comenzii nu se mai pot realiza modificari asupra graficii.
  • Configuratorul de produs ofera o interpretare generala a dispunerii graficii pe care o incarci si aspectul final al produsului va fi influentat de dimensiunea produsului ales si proportiile sale reale, Suprafata printabila este de 35x40 cm. Te rugam sa verifici tabelele de marimi aferente fiecarui produs pentru a intelege cat mai bine cum va arata produsul final.
  • Configuratorul de produs ofera o interpretare digitala a culorilor din designul tau care pot fi usor diferite de cele din produsul imprimat (contract si saturatie). Ai posibilitatea de a comanda o mostra or de a vizita un showroom Printoteca daca ai indoieli cu privire la modul in care va arata grafica ta dupa ce a fost imprimata.

A fost de ajutor articolul?

Grozav!

Mulțumim pentru feedback

Ne pare rău! Nu am putut fi de ajutor

Mulțumim pentru feedback

Spuneți-ne cum putem îmbunătăți acest articol!

Selectează cel puțin unul dintre motive

Feedback trimis

Apreciem efortul dumneavoastră și vom încerca să modificăm articolul