Articole despre: Prețuri & Plata

Unde găsesc factura?

La Printoteca, suntem dedicați în a oferi o experiență convenabilă și ecologică pentru clienții noștri. Ca parte a angajamentului nostru către mediul înconjurător, suntem o companie paperless și, prin urmare, vei primi factura comenzii tale în format digital. În acest articol, îți vom explica cum poți găsi factura comenzii tale utilizând contul tău de client.

Accesarea contului de client:
Pentru a accesa factura comenzii tale, trebuie să te autentifici în contul tău de client de pe site-ul nostru. Poți folosi informațiile de autentificare pe care le-ai creat atunci când ai plasat comanda.

Navigarea către secțiunea facturilor:
După autentificare, caută secțiunea dedicată detaliilor comenzilor în contul tău de client.

Descărcarea facturii:
Odată ajuns în secțiunea facturilor, vei putea vedea o listă a tuturor comenzilor tale anterioare și a facturilor asociate. Caută comanda pentru care dorești să accesezi factura și apasă pe butonul corespunzător ("PDF") pentru a descărca factura în format digital. Aceasta va fi în format PDF, care poate fi deschis și citit cu ușurință pe majoritatea dispozitivelor.

Din considerente ecologice, nu includem factura tipărită în coletele noastre. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care comanda ta este un cadou și dorești să oferi cutia direct destinatarului, nu va exista o copie fizică a facturii în interiorul pachetului. Factura va fi disponibilă exclusiv în format digital prin intermediul contului tău de client.

Actualizat în: 10/07/2023

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!