Articole despre: Folosirea configuratorului

Pot repeta o comandă plasată anterior?

Desigur! Dacă dorești să repeți o comandă plasată anterior, avem o opțiune simplă și rapidă pentru tine. Accesând "Adaugă design-uri" -> "Galeria Mea" din configurator și selectând meniul "Comenzi anterioare", vei putea vedea toate produsele configurate și comandate în trecut. Este suficient să faci click pe grafica dorită și aceasta se va adăuga automat în comanda curentă. Iată cum poți profita de această facilitate și să repeți cu ușurință comanda ta anterioară.

Autentificare în Contul Tău
Accesează site-ul Printoteca și autentifică-te în contul tău utilizând adresa ta de e-mail și parola asociată.

Accesează Configuratorul
După autentificare, navighează în meniul principal și alege produsul pe care vrei să îl personalizezi.

Selectează "Comenzi anterioare"
În Galeria Mea, vei găsi opțiunea "Comenzi anterioare". Apasă pe această opțiune pentru a vedea lista tuturor comenzilor tale anterioare.

Vizualizează Produsele Configurate
În meniul "Comenzi anterioare", vei putea vizualiza toate produsele configurate și comandate în trecut. Scroll prin listă și identifică grafica sau designul pe care dorești să-l repeți.

Adaugă Produsul în Comanda Curentă
Când ai găsit grafica sau designul dorit, pur și simplu fă click pe aceasta. Produsul se va adăuga automat în comanda curentă, păstrându-ți astfel toate detaliile și preferințele de personalizare anterioare.

Verifică și Finalizează Comanda
După ce ai adăugat produsul în comanda curentă, verifică cu atenție toate detaliile comenzii tale. Asigură-te că totul este conform așteptărilor tale și că preferințele de personalizare sunt corecte. Finalizează comanda conform instrucțiunilor obișnuite de pe site-ul Printoteca.

Actualizat în: 10/07/2023

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!