Articole despre: Vinde cu noi

Cum funcționează sistemul nostru de dropshipping POD?

La Printoteca ai posibilitatea de a lucra cu noi în regim de print on demand (POD). Dacă ai magazinul propriu, îți poți dezvolta brandul fără limite cu ajutorul platfomei de e-commerce personale. Sistemul este simplu iar pe viitor îl vom integra cu platforme de e-commerce cunoscute cum ar fi Etsy, Shopify sau Woocommerce.

De ce să vinzi cu Printoteca + siteul tău?


White label: Produsele realizate în sistem Print on Demand nu au branding Printoteca
Este gratis: Nu există taxe sau comisioane de administrare. Plătești doar cât produci
Fără cantități minime: Scapă de grijile investițiilor în stocuri și a predicțiilor de vânzare folosind serviciul de Print on Demand
Produse premium: Avem cel mai mare stoc din România de produse premium, destinate industriei fashion.


Ca să te înregistrezi trebuie sa urmezi pașii de aici: Cum pot să încep o colaborare în regim Print on demand (POD)Depozitare & Fulfillment


Fie că sunt făcute la Printoteca sau nu, produsele tale sunt pe mâni bune. Oferim servicii atât de imprimare, cât și de ambalare și expediere a produselor făcute în altă parte către clienții finali.

Packing & handling

Toți clienții care folosesc serviciul POD pot avea produsele expediate direct de la noi. Astfel, salvează timp și timpul de livrare este mai scurt. Acest serviciu nu include taxele curierului sau cele de manipulare.

Personalizează ambalajul

Clienții care folosesc serviciul nostru de livrare pot opta pentru ambalarea gratuită cu ambajajul nostru standard.
Dacă dorești, poți să aduci propriul ambalaj. Cost: 2 lei / comandă ambalată custom. Depozitare gratuită în limita a 50cm3

Etichete personalizate pentru produse

Pentru majoritatea produselor poți imprima o etichetă print DTG sau DTF la baza gâtului. Totuși, dacă îți aduci propriile etichete (de carton, transfer etc.) noi le putem atașa pentru tine. Acest serviciu nu include coaserea etichetelor țesute.
Cost: 2 lei/ eticheta. Condiții: depozitare gratuită în limita a 20 cm3

Expediere a comenzilor mixte

Dacă vinzi mai multe tipuri de produse pe platforma ta, e posibil să primești comenzi care includ atât produse de la Printoteca, cât și din alte surse. Putem depozita la noi produse din exterior pentru a trimite clienților tăi comenzile mixte într-un colet unic.
Cost: 4.5 lei / produs expediat. Condiții: taxele de depozitare se achită separat

Actualizat în: 10/07/2023

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!