Articole despre: Art prints

Ce este un Fine Art Print?

Un Fine Art print este un print de calitate superioară care redă o lucrare artistică cu acuratețe fiind ușor de confindat cu originalul. Hârtia folosită este una specială, cu proprietăți arhivabile, ceea ce face ca produsul să fie pretabil pentru includerea sa în colecții de artă pe termen lung.

La Printoteca realizăm print-uri pe hârtie FineArt de tip Giclee pentru care folosim hârtie premium de la Hahnemuehle și o imprimantă cu 12 culori, cu cerneală pe bază de pigment (Epson). Printurile sunt expediate în tuburi de carton și sunt învelite în hârtie de orez, iar în colet, fiecare print are inclus o pereche de mănuși din bumbac pentru manipulare în siguranță. Poți găsi toate hârtiile (și simula prețuri pentru diferite dimensiuni) pe site-ul nostru, aici.

Hârtiile Photo Rag Bright White și Wiliam Turner sunt realizate 100% din bumbac, acid free, cu proprietăți de arhivare (rezistență de peste 100 de ani a printului). Wiliam Turner este texturată, în timp ce Photo Rag Bright White este netedă. Ambele hârtii sunt recomandate pentru reproducerile de fotografie sau ilustrație la standarde de arhivare, lucrări digitale color sau alb negru, printuri în ediție limitată pentru colecții private sau expoziții.

Actualizat în: 27/02/2023

Acest articol ți-a fost de ajutor?

Lasă-ne părerea ta

Anulează

Mulțumim!